Det vore inte olämpligt för dig att fake rolex delta i ett långsamt

Det vore inte olämpligt för dig att fake rolex delta i ett långsamt, artigt applåder för att gratulera Vacheron Constantin till lanseringen av deras nya plattaur som nu innehar titeln världens tunnaste minutrepeater. Tunn och faktiskt ganska sexig, Patrimony Contemporaine Caliber 1731 Minute Repeater presenterades på den nya klockan Titta och underverk i Hong Kong. Asien har haft en serie händelser för urskapning tidigare, men Watch and Wonders-showen är en ny experimentell händelse som varumärken testar när det gäller lanseringen av nya versioner av produkter i mitten och slutet av året före SIHH. Hong Kong är på många sätt porten till Kina, och för att hedra den enorma hungriga klockmarknaden är det vettigt att varumärken erbjuder något lite nytt.

När ett varumärke påstår sig sätta ett nytt rekord är det viktigt att sätta det i ett sammanhang. I mitten av det tjugonde århundradet tävlade många märken, särskilt Piaget, för att producera "mest" ultratunna klockor. Detta gick av mode tills för några år sedan, när märken som Piaget, Audemars Pigeut, Arnold & Son och naturligtvis Vacheron Constantin började ägna sig åt gentlemanly sport för att försöka "klyva" varandra när det kom till - information mekanisk. Piaget har ärligt talat flesta skivor och har släppt "de tunnaste klockorna" år efter år med överraskande framgång.

Piaget har uppenbarligen sin "tunnaste minutrepeater i världen", som denna Vacheron Constantin nu slår. Det är den ultratunna minutrepeteraren Piaget Emperador Coussin XL (praktisk). Även om den nya Patrimony Contemporaine Caliber 1731 Minute Repeater är en tunnare klocka, är Piaget också en automatisk. Även om skillnaden i tjocklek mellan de två märks, har Piaget en tjocklek på cirka 10 mm och denna Vacheron Constantin har en tjocklek på endast 8,09 mm. Detta är en tunn minuters repeater.

Så, med en väska på drygt 8 mm tjock, har den nya Patrimony Contemporaine Minute Repeater en bredd på 41 mm i 18 karat rosa guld. Jag har redan sagt hur glad jag är över att villkoren som "ultra-tunn" inte är i titeln ? Medan både mekanismen och väskan är tunn, är rörelsen verkligen den tunnaste delen. Det intressanta rolex replica är emellertid att enligt Vacheron Constantin är Caliber 1731 inte ens den tunna minuters repeaterrörelsen de producerade. Den nya manuella lindningsrörelsen Caliber 1731 har en tjocklek på endast 3,90 mm (vilket är ganska tunt för en minut repeater!). Den gamla kaliber 1755 1992 hade dock en tjocklek på endast 3,28 mm. Skillnaden i fråga om funktionalitet är att den nya rörelsen 1731 har en reserv som är längre än 65 timmar. 1755 var en fantastisk rörelse som också användes som en grundkaliber för eviga kalendrar byggda ovan för några speciella Vacheron Constantin-klockor, varav den sista producerades omkring 2008.