Med Triple Calendar 1942 och Triple Calendar 1948 utökar två fake rolex

Med Triple Calendar 1942 och Triple Calendar 1948 utökar två nya modeller med kompletta kalendrar kollektionen Vacheron & Constantin Historiques. Deras särdrag: de kännetecknas särskilt av sitt fake rolex klassiska utseende, en nytolkning av estetiken i de legendariska klockorna från 1940 -talet.

Serierna Historiques Triple calendrier 1942 och Triple calendrier 1948 väcker liv i den komplikation och stil som är typisk för Vacheron Constantin i den här eran: med kalenderfunktion, runt fodral och trippelgondron, tvåfärgad urtavla, "handtag" -klackar och mekanisk rörelse med lindningsmanual.

Höjdpunkterna i de nya modellerna: De har en emblematisk komplikation av 1940 -talet Det finns begränsade upplagor på 18 kt. 5N roséguld Kalenderdisplayerna finns i vinröd rolex replica eller mörkblå Ny handlindad kaliber "Triple Godronierung" av slaktdäcket och utformad som ett "grepp" eller med klackar

Med dessa modeller föreslår Vacheron Constantin två kalenderklockor från 1942 och 1948, som visar sin expertis inom området "användbara" komplikationer och motsvarande karakteristiska design.