Traditionellt sett brukar Omega vänta fake rolex

Traditionellt sett brukar Omega vänta ett år eller så med att ta med sina senaste innovationer till den vanliga linjen, så jag är inte helt förvånad över att vi tvingades vänta nästan tre år för att få stålet Aqua Terra Worldtimer rostfritt efter den första platinadebut 2017, men jag skulle ljuga om jag sa att det inte var värt att vänta. Hur mycket jag än gillade den då, var den varianten inte precis avsedd för alla män - dess begränsade fake rolex upplaga på bara 87 stycken och prislappen på nästan 50 000 $ har förmodligen lite med det att göra. Tack och lov vänder den nya stålversionen den trenden och kommer till en bråkdel av kostnaden och med en vacker ny blå urtavla - i mitten finns en fantastisk laserablerad kartrelief av titan, som ärligt talat är en dramatisk förbättring. detaljnivån på den handmålade emaljskivan i platinaversionen.

Precis som den introducerades i platinavarianten 2017, inuti slår det nya Aqua Terra Worldtimer rostfritt stål Omega-kalibern 8939, även om den nu har METAS-certifiering som en Master Chronometer-rörelse. Själva klockan följer också samma uppdaterade fotavtryck som 2017 års Aqua Terra-fodral med den avsmalnande kronan för bättre grepp och en nedåtvänd rem som gör att 43 mm-fodralet kan bäras mer bekvämt på mindre handleder, tillsammans med ränder. vertikal "teak" i ratten och placeringen av membranet mer symmetrisk vid 6-tiden. Som redan nämnts är showens verkliga stjärna en "gnomonisk" projektion av jorden (sägs vara den äldsta kända projektionen av jorden i kartografi, där cirklar visas som raka linjer) vars havsmassafärger och jord återgavs genom laserns kemiska reaktion med titanytan i mitten av urtavlan. Vi har sett dessa högteknologiska laserablationstekniker på Omega-urtavlor tidigare - senast med förra årets Apollo 8 Dark Side of the Moon Watch, men det här är första gången vi har sett ablationsprocessen producera unika färger och texturer. samma yta

Äkta sportklockor är faktiskt ganska svåra att hitta, särskilt de med mer än 50 meter vattentäthet och en "äkta" GMT-urverk där timvisaren kan justeras oberoende av världens komplikationer. Det är särskilt märkligt med tanke på hur användbar den här komplikationen kan vara för återkommande resenärer, särskilt om replica rolex resor handlar om en och annan hotellpool eller checkar in med hem medan du utforskar en strand i ett avlägset hörn av världen. Lyckligtvis erbjuder Aqua Terra 150 meter vattenmotstånd på båda fronterna, med en skruvad krona och fodral baktill, tillsammans med 8939-urverket som bär Omegas "Travel Time"-funktion, vilket gör att bäraren kan hoppa över handen på klockorna. enstaka timmar ökar timmen framåt eller bakåt när den hoppar mellan lokala tidszoner runt om i världen, utan att störa hemtiden som visas i 24-timmarsformat runt den tvåfärgade (dag/natt) roterande glasskivan i mitten av ratten.