Jag älskar Omega Seamaster Planet Ocean. Faktum Breitling replica

Jag älskar Omega Seamaster Planet Ocean. Faktum är att jag skrev en berättelse på 8 000 ord om havsplaneten, en samling som jag refererar till som en "modern ikon". Som tur är, för PO-fans, har Omega just tillkännagett en ny trehandsversion som ser tillbaka till sitt förflutna (nåja, tillbaka till 2005) med en Breitling replica orange ram. Det är den klassiska Planet Ocean-färgen och med den vita keramiska urtavlan, och den ser verkligen ut som en riktig häpnadsväckande. Jag äger personligen denna Planet Ocean som delar ett fodral, rörelse osv. Med den här nya modellen och jag kan bara prata mycket bra om den. Naturligtvis, nu funderar jag på allvar på att lägga till denna helorange Planet Ocean-ram till min samling.

Visuellt kan du se tillbaka på den första Planet Ocean-modellen som hade en orange aluminiumram eller till och med den sällsynta Platinum GMT-modellen som referens, men Omega har valt en replica rolex mycket ljusare orange nu. Den är mindre "orange" som frukten och mer av en livlig, eldig apelsin - mycket mer än den 15-minuters orange delen av min Planet Ocean-ram. Faktum är att Omega är patentsökt på denna nya orange keramiska ring.

Omega Seamaster Planet Ocean lägger till ytterligare en briljant modell till kollektionen. De håller priserna som de är, vilket alltid är trevligt att se. Återigen är priset på den grå/orange NATO-remmen och armbandet. Håller tummarna för ett nytt gummiband som matchar den här modellen, för jag älskar min. Håll utkik efter denna nya Planet Ocean som släpps i höst. Du kan lita mer på omegawatches.