2019 markerar 20-årsjubileet för Iwcs fake rolex

2019 markerar 20-årsjubileet för Iwcs eftertraktade Spring Drive-rörelseteknik, och ett antal modeller som släpps i år, inklusive dessa begränsade upplagor, har tillkännagivits på Baselworld 2019. Noterbart är att här är återkomsten av en seriös sportklocka som Grand Iwc nu kallar Grand Iwc Sport. De två modellerna fake rolex här är den relevanta Grand Iwc Sport Spring Drive GMT SBGC230 Chronograph i 18K roséguld och High Density Iwc Sport High Density Titanium (Sratch Resistant) GMT SBGA231 Chronograph.

Tyvärr finns det inga nya kronografurverk just nu - vilket inte i sig är en dålig sak, men vi har sett detta kaliber 9R96-urverk förut eftersom det lanserades för många år sedan. Urverket arbetar med Grand Iwcs innovativa reglersystem som kombinerar noggrannheten hos en kvartsoscillator med känslorna och traditionen (för att inte tala om "autonomin") hos en mekanisk klocka. En automatisk rotor lindar en fjäder, vilket gör att en liten mängd elektrisk ström genereras när den lindas av. Denna ström driver kvartsoscillatorn som ger en noggrannhet på cirka en halv sekund per dag (och cirka 10 sekunder per månad). Detta är inte exakt lika exakt som högpresterande kvartsurverk, men klockentusiaster i över ett decennium har nu hyllat Spring Drive som en av Japans bäst bevarade urverk. Och Spring Drive slår verkligen rent mekaniska klockor när det kommer till noggrannhet. Iwc har indikerat användning av en ny automatisk rotor med ett litet Iwc-lejonemblem i 18 k guld och den bör vara synlig genom en utställningslåda på baksidan av klockan.

Det automatiska urverket 9R96 har en 72-timmars gångreserv och har tid, datum, 12-timmars kronograf, GMT-visare och strömreservindikator. Klockälskare uppskattar verkligen "segel"-sekundervisaren som rör sig elegant och smidigt på urtavlan. De två Grand Iwc Sport Spring Drive Chronograph GMT-klockorna har samma urverk och ett nytt fodral. De skiljer sig åt i väskans material, i stilen på urtavlan och i remmen.

Vad tycker vi om det nya fodralet för Grand Iwc Sport-klockor? De senaste sportigare Grand Iwc-klockorna som kom ut var inspirerade, men inte särskilt attraktiva hela tiden, och många replika klockor människor klagade över att de var för stora för många handleder. Jag håller inte med. Några av de mest eftertraktade sportversionerna av Grand Iwc-klockor har åldrats mycket vid det här laget, så vår lyxälskares nya sportklockor i Japan är väldigt vettiga.

Det nya Grand Iwc Sport-fodralet är kantigt men uppenbarligen designat för ergonomi och konstruktion. Jag måste ge en fullständig rapport efter att ha satt på dem, men låt oss se ett fodral som har en squat-gång (en bra sak) på 44,5 mm bred och 16,8 mm tjock. Trevliga funktioner inkluderar en insats av safirram, samt safir för kristallen. Iwcs Zaratsu-poleringsteknik garanterar en perfekt finish på både SBGC230 i 18K roséguld och på SBGC231 i titan. Den tidigare delen kommer med en matchande alligatorrem, medan den andra modellen kommer med ett nytt titanarmband som jag inte kan vänta med att prova, särskilt som Iwc har lovat ett nytt mikrojusteringssystem.