Oavsett fake rolex om du är intresserad av

Oavsett fake rolex om du är intresserad av

Oavsett rolex replica om du är intresserad av allt som glitter, kan du inte förneka att 2017: s SIHH-trender var prickade med massor av det 79: e elementet i gula, vita och frostiga nyanser. Och ingen hade mer att visa på detta område än Audemars Piguet, vars extra tunna Jumbo Royal Oak (referens 15202) i guld inte stjäl rampljuset från den keramiska eviga kalendern, men den kom verkligen väldigt nära - särskilt för de som följde. de senaste 40 åren av Royal Oak.

Eftersom vi redan börjat titta på SIHH-nyheter från 2018, tyckte vi att det var dags att titta närmare på några av årets favoriter, inklusive den härligt over-the-top 15202, som presenteras för första gången. som en modern, icke-begränsad referens helt i 18 k gult guld. Det är inte bara heltäckande fallet som ger 15202 mening - det finns några andra (om än mycket mer subtila) visuella ledtrådar som skiljer just denna referens och kan göra det mer önskvärt för samlare i framtiden. Kanske mer uppenbart är den enkla datum- och tidskonfigurationen, kompletterad med "AP" -logotypen klockan 06:00, som ger en hyllning till det ursprungliga 5402-stålet som släpptes 1972. Denna estetik pekar också hatten mot guld. 5402BA Jumbo-gul kom ut fem år senare - första gången Audemars Piguet tillverkade Jumbo i denna ädelmetall.

Tjockleken är dock mer anmärkningsvärd: den nya 15202 mäter ett hår som är mer än fake rolex 8 mm, 0,2 mm tjockare än originalet 5402, och närmast dessa banbrytande ultratunna mått från de 40: e upplagorna Årsdag 2012 - därav Extra-Thin Naming Convention. Den här nya, men riktigt gamla profilen, i kombination med det extremt bärbara 39mm-fodralet, ser verkligen ut som den söta platsen för Royal Oak och har mycket att göra med varför denna ikoniska design kunde bli en klassiker. framtidssäkert i första hand.

Jumbo Royal Oak i sin mest klassiska konfiguration är en klocka som historiskt sett, i alla storlekar, ska ha exceptionellt tunn. Denna nya referens är emellertid den som fortfarande lyckas hoppa av handleden tack vare det solida gulguldfodralet och "Petite Tapisserie" champagne-tonade "våffla" -ratten. De som letar efter en rolex kopia lite mer dämpad estetik, som fortfarande återges i denna ädelmetall, kommer att uppskatta den andra av två nya 15202 urtavlor: en underbar blå som, med tanke på tidvattnet av blå-brons sportklockor vi har sett i år, är lika trendigt som det är lite mindre pråligt.

 

FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR