Breitling Navitimer är lätt en av de mest respekterade fake rolex

Breitling Navitimer är lätt en av de mest respekterade pilotklockorna på marknaden. Dessa klockor skapades först på 1950-talet och var nonsensinstrument, menade att hjälpa en pilot att beräkna markhastighet eller bränsleförbrukning i farten (hah). Breitling Navitimer 1 Automatic 41 Watch var ett försök av märket att kombinera några av de förväntade funktionerna hos Navitimer till en mycket funktionell klocka, samtidigt som vi fake rolex behåller den klassiska designen vi känner och älskar. Navitimer 1 hämtar mycket av sin inspiration från Navitimer 806, en enkel trecylindrig som släpptes på 1950-talet. Navitimer 1 Automatic 41 släpps i två olika 41 mm versioner.

Det här ser ut som en bra generation av Navitimer. Den är fast förankrad i Breitlings mest kända DNA-sträng, men har moderniserats och dimensionerats på lämpligt sätt i ett försök att bredda överklagandet. Storlek lika med 41 mm, det kommer att vara lämpligt för ett brett utbud av handledsstorlekar för dem som kanske har tyckt att den äldre versionen är lite liten. Urtavlan behåller den informationsrika estetiken från de andra Navitimers, men fake rolex har balanserats väl med placeringen av datumet klockan 6. Jag förväntar mig en större maktreserv från en intern Breitling-rörelse. Det förefaller mig som att 38 timmar är särskilt lågt, när 72-timmars energireserver blir nästan bordsscoops nu för tiden. Breitling B01-rörelsen har också sträckt sig till cirka 70 timmar.

Jag misstänker att detta kommer att vara en stark version för Breitling, speciellt för dem som älskar Navitimer och dess olika iterationer. Det finns många saker att gilla här och många alternativ för olika smaker, speciellt med fem olika urtavlor/ramsvarianter i den nya större storleken.

Priset har dock ännu inte meddelats av Breitling, vilket förväntas följa snart. För mer information och uppdateringar håll ett öga på BlogtoWatch och breitling.