Panerai Radiomir fake rolex 1940 3 Days Automatic Acciaio PAM655 är en

Panerai Radiomir 1940 3 Days Automatic Acciaio PAM655 är en av de första versionerna före SIHH 2016. Det är ingen nyhet att Panerai varje år släpper en serie nya iterationer fake rolex och variationer av sina beprövade mönster, men det är förvånande plus är att även från det som kan tyckas lite begränsat antal ingredienser att arbeta med, finns det fortfarande plats för det förra.

Som sådan är Panerai Radiomir 1940 3 Days Automatic Acciaio PAM655 den första Radiomir 1940 med en vit urtavla, som blandar denna eleganta och diskreta design som alla Radiomir 1940 -klockor har med en vit urtavla som ger den ett sportigare utseende. Panerai -klockor med vita urtavlor har funnits så länge du kan komma ihåg, men de är fortfarande relativt sällsynta, eftersom de flesta av märkets modeller har mörkare färgade urtavlor. Den skarpa vita urtavlan på Panerai Radiomir 1940 3 Days Automatic Acciaio PAM655 har stora arabiska siffror tryckta runt sin periferi, med undantag för klockan 9 där sub-ratten för körsekunderna är placerad.

Det 42 mm breda fodralet är tillverkat av stål (som termen Acciaio, som betyder stål på italienska, indikerar modellnamnet) och, i linje med Panerais samlingar 1940 och 1950, har det ett fodral med en magnifik krökt fodralprofiler och raka klackar. De senare var ursprungligen designade, du gissade det på 1940 -talet och ersatte klackarna som användes i tidigare versioner - och naturligtvis i dagens "normala" Radiomir -modeller, som den här graverade versionen, kontrollerade vi här för hand.

Rörelsen inuti Panerai Radiomir 1940 3 Days Automatic Acciaio PAM655 är den egen tillverkade P.4000-rörelsen som körs på 4 Hertz och tack vare sina seriekopplade fat ger 3 hela dagars kraftreserv. Det betyder att du kan hålla klockan på fredagskvällen och sätta i drift igen på måndag morgon med en fortfarande exakt tid, en funktion som vi skulle vilja se från alla nya interna rörelser från lyxklockmärken.

På tal om detta hävdar Panerai att 3-dagars effektreserv är den nya standarden för alla sina interna rörelser, vilket innebär att alla nuvarande och framtida Panerai-klockor utrustade med rolex replica rörelse kommer att ha tillräckligt med go-juice för att åtminstone 72 timmar. P.4000-rörelsen med mikrorotor är utomordentligt tunn, kommer in på bara 3,95 mm tjock, vilket gör att Panerai Radiomir 1940 3 Day Automatic Steel PAM655 kan ha en tjocklek på 10,93 mm helt täckt med safirkristaller på framsidan. Och på framsidan tillbaka.