Utgåvan 2019 av Salon International de fake rolex la Haute Horlogerie

Utgåvan 2019 av Salon International de fake rolex la Haute Horlogerie (SIHH) är i full gång, med cirka trettio eller så lyxiga klockmärken som släpper ut sina nya kollektioner och nyheter den här veckan i Genève. Detta är det senaste året som Audemars Piguet kommer att delta i SIHH, och det har varit mycket skull om deras nya utgåvor. Här är en snabb titt på en handfull av de nya lyxklockorna från Audemars Piguet som introduceras för 2019.

Under de senaste åren har det skett en anmärkningsvärd utveckling av varumärken som släpper timepieces med mindre målstorlekar, vilket har skapat en kategori av vad många kan kalla, "unisex-klockor." Att se rätt på trend är den älskade Royal Oak Chronograph - nu tillgänglig med en mindre diameter på 38 mm.

De nya Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding Chronograph 38 erbjuds i fyra varianter: rostfritt stål med silverring och blå register, rostfritt stål med en ruthenium-urtavla och rodiumregister, rosguld med silverring och roseguldregister och rosguld med silverring och silverregister. Den bekanta automatiska Caliber 2385-rörelsen ligger under de olika ringarna i Royal Oak Selfwinding Chronograph 38, som erbjuder användare en 40-timmars strömreserv.

För 2019 uppdaterar Audemars Piguet sin basmodell Royal Oak och ersätter domaren. 15400 med fem nya versioner av Royal Oak Selfwinding 41 ref. 15500. Inuti 41mm-fodralet finns en något rolex replica modifierad urtavla som har bredare index, ett minuters spår som sitter utanför “Grande Tapisserie” -mönstret och eliminering av 3-timmarsmarkören till förmån för bara datumfönstret - vilket har flyttats för att vara närmare ytterkanten på ratten.