Ja ... det är den tiden på fake rolex året igen

Ja ... det är den tiden på fake rolex året igen. Baselworld 2019 närmar sig med stormsteg med nya samlingar som väntar bakom kulisserna. Och som vanligt är årets mest efterlängtade nyheter de nya Rolex -klockorna. Detta innebär också att det är dags för MONOCHROME att göra våra årliga prognoser och bli kreativa. Precis som vi gjorde 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018 spenderade vi mycket tid på tavlan för att gissa och designa hur Rolex Baselworld 2019 -kollektionen kan se ut. Och här är de klockor som vi tror att Rolex potentiellt kan lanseras på Baselworld 2019.

Gissa vad Rolex kommer att introducera för sin nya kollektion har blivit en tradition för oss här på MONOCHROME. Vi döljer inte det faktum att vi har roligt att diskutera, förutsäga och planera dessa potentiella innovationer, för att inte tala om det faktum att vi också är ganska stolta över vissa klockor (även om vissa kommer att förbli drömmar). Det som har förändrats och gjort våra liv svårare är det faktum att Rolex har blivit något mindre förutsägbart. Till exempel Daytona Steel / Ceramic var en klocka vi ville ha men vi förväntade oss verkligen inte att se den i verkligheten. Detsamma gäller GMT Master II Pepsi i stål, med ett jubileumsarmband.

 

Det verkar som om Rolex har använt ett mindre konservativt tillvägagångssätt med delar som Sea-Dweller 126600 med sitt stora fodral, den röda textraden och den kontroversiella linsen på Cyclops hittills, eller Air King helt oförutsägbar med en färgad urtavla. Det finns dock vissa saker som står stilla, oavsett vad som händer med Rolex. Till exempel följs de nya klockorna som presenterades i guld eller två färger per år av helstålsmodeller rolex replica året efter. Med tanke på detta har det blivit mer komplicerat men också mycket roligare att gissa vad Rolex har i ärmen ... Det gör att vi kan bli mer kreativa och designa djärvare bitar. Men låt oss avsluta denna introduktion och gå vidare till huvudämnet: våra förutsägelser för Rolex Baselworld -nyheterna 2019, klockorna som Rolex kunde lansera som en del av sin kollektion 2019.