Audemars Piguet har engagerat sig i vad den kallar en... (rolex replica)

Audemars Piguet har engagerat sig i vad den kallar en "kreativ dialog" med en av sina återförsäljare - det goda materialet från Audemars Piguet SoHo - och resultatet är ett par två mycket speciella klockor som kombinerar en kronograf och tourbillon och ståtar med en rolex replica skeletoniserad kaliber. Här är vad du behöver veta om Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Openworked Chronograph.

Urboetten - i 18K roséguld eller titan - har en diameter på 44 mm och en relativt blygsam tjocklek på 13,2 mm och har den åttakantiga ramen med sexkantsskruvar som är emblematisk för Royal Oak-kollektionen. I båda versionerna är den genombrutna urtavlan i rutenium med satinborstade ytor och ruteniumbehandlade urtavlor (kronografminuträknare på 3, små sekundersräknare på 9). De applicerade indexen och händerna i Royal Oak-stil är tillverkade i guld och belagda med Super-LumiNova.

Det handlindade urverket av kaliber 2936 består av 299 delar, inklusive 28 juveler, och har en frekvens på 21 600 Vph och en gångreserv på 72 timmar. Utrustad med både en kronograffunktion och en tourbillon - och synlig genom antireflekterande safirkristaller på både fram- och baksidan av fodralet - har detta genombrutna urverk handskulpterade kurvor och handgjorda dekorationer på sina tallrikar och broar, framhävda från borstade satin ytor och fasade fake rolex och polerade kanter.

Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Openworked Chronograph är monterad på det klassiska Royal Oak-armbandet, i roséguld eller titan, och kommer med en extra grå alligatorläderrem. Tillgänglig hos Material Good och andra auktoriserade Audemars Piguet-återförsäljare, roséguldmodellen kostar 297 000 $ och titanversionen kostar 261 000 $.