I år har vi verkligen inte missat de färgglada och...(fake rolex)

I år har vi verkligen inte missat de färgglada och djärva klockorna, några mer uppskattade än andra. Fortsätter denna åtgärd kommer TAG Heuer med TAG Heuer Formel 1 Gulf Special Edition-klocka för att fira Le Mans-segern 1968 i Frankrike. Den retro-moderna inspirationen, som presenterades kort före Le Mans-loppet 2018, lockar mönster och färger på Ford GT 40 som vann loppet och markerar segerns 50-årsjubileum. Och naturligtvis påminner färgschemat omedelbart om deras Monaco Gulf Special Edition-klocka, om än till ett betydligt lägre pris.

Jag måste erkänna att jag har en mjuk plats för fake rolex Formel 1-rad TAG Heuer. CAU1111 (Panda Dial Chronograph) var min första upplevelse med en "lyxklocka" och hittills har jag aldrig hittat en till ett pris där jag är villig att dra avtryckaren - så jag har en känslomässig koppling historiskt för Formel 1-kollektionen. Jag hittade den idealiskt bisarra, praktiska och intressanta linjen med en unik position som kan erbjudas i en serie prissättningar för olika rolex replica alternativ och kaliber. Men den förenklade läsbarheten och den linjära karaktären hos kvartsdrivna Formel 1-bilar från 2010 är fortfarande de mest intressanta. Det har varit ett olyckligt dopp i riktning mot kollektionen, som verkligen har blästs igen och spikats under de senaste åren. Efter att ha lämnat den svimlande mängden konstiga partnerskap (David Guetta, vad?) Såg La linea ett mer enhetligt formspråk, och detta hjälpte varumärket att presentera en mer konsekvent klocka.

Som sagt, låt oss gå in på själva klockan. Mätningen i 43 mm har det rostfria höljet en elektrisk blå aluminiumram med en hackad tachymetrisk skala. Pusharna är belagda i svart PVD och erbjuder en skarp kontrast med de svarta sekundära fake rolex registerhänderna, även om jag inte tror att de faktiskt matchar klockan eller Gulf Oil-designen. Jag tror att om de ville ha kontrasten skulle det inte skada att göra dem i blått. Klockans baksida har en graverad Gulf-logotyp. Bindning av fallet är en blå läderrem med orange sömmar som matchar viken i viken och uppmärksammar den mest glittrande delen av klockan, urtavlan.

Detta är inte den första Gulf Oil-klockan (det har varit några under åren) och de flesta har visat någon form av Gulf-logotypen på urtavlan. Denna klocka har ett inflytande av god smak som påminner om tidigare modeller, men genom färger och mönster och inte en brash-logotyp. Den blå urtavlan med solstrålar har blå och orange ränder på klockans 3 sida. Ett datumfönster är fake rolex vid fyra och i replika klockor en ovanlig händelseomgång, jag gillar det verkligen där på den här ritningen. De tillämpade indexen för Super-LumiNova ger en trevlig kontrast till den annars ockuperade kvadranten. Även om jag hittar en viss harmoni i alla till synes slumpmässiga funktioner i urtavlan, kan jag definitivt se var folk kommer att hitta det rörigt - särskilt att titta på höger sida av urtavlan under de ögonblick då händerna är på den sidan. Sammantaget påverkar ringkanalerna tillräckligt påverkan över Gulfoljan utan att överdrivna.